Call-centar 011 655 78 00
GOLDEN 5 EMERALD RESORT

Lokacija

Nalazi se u Memši oko 10km od aerodroma, oko 25km od starog dela grada i oko 17km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je deo lanca hotela Golden 5 City, otvoren je u oktobru 2007. godine, zajedno sa još četiri hotela iz istog lanca zauzimaju prostor od 1.000.000m².

Sam hotel se sastoji od 421 sobe raspoređenih u glavnoj i aneks zgradi. Kompleks je poznat po žičari koja vodi od glavne zgrade do plaže.

Za decu tu su dečiji klub, igralište, nekoliko dečijih bazena, animacija.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 1.400m dugoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel se sastoji od glavne zgrade koja ima 349 smeštajnih jedinica raspoređenih na 4 sprata i od aneks zgrade koja ima 72 smeštajne jedinice koje su raspoređene na 3 sprata (sve sobe u aneks zgradi imaju samo pogled na baštu).

Sve sobe imaju balkon mini bar, sef, TV SAT, fen za kosu, ketler, klima uređaj.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svom sastavu ima i dva a la carte restorana (besplatno jednom prilikom boravka uz prethodnu rezervaciju) – Promenade Restaurant (mediteranska kuhinja) i Oriental Restaurant, kao i nekoliko barova.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel u ponudi ima akva park, dva bazena (od kojih se jedan greje), terene za košarku, odbojku i odbojku na plaži, mini fudbal, aerobik, centar za ronjenje, boćanje, amfiteatar, Wi-Fi (besplatan samo u lobiju).

Dodatno se plaća: žičara, sportovi na vodi, fitnes centar, masaže, Jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, bilijar, stoni tenis, tereni za tenis, mini golf, mini market, apoteka, doktor, usluge pranja i peglanja veša.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GOLDEN 5 EMERALD RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,279" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }