Call-centar 011 655 78 00

GODDESS OF BODRUM ISIS HOTEL

GODDESS OF BODRUM ISIS HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet,  oko 2km od centra mesta, oko 5km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1994. godine (deo hotela gde su klub sobe), a glavna zgrada izgrađena je 1998. godine. Hotel zauzima površinu od 30.000m² i  sastoji se od glavne zgrade koja ima šest spratova sa dva lifta i 16 blokova  koji imaju od dva do četiri sprata u kojima su smeštene klub sobe . Ukupno ima 401 smeštajnu jedinicu. Gostima su na raspolaganju bazen, glavni restoran, 4 à la carte restorana, 7 barova, 2 snack bara, poslastičarnica, Wine House i diskoteka.

Za najmlađe tu je mini club, dečiji bazen, večernje animacije za decu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa plavom zastavicom EU.  Upotreba suncobrana i ležaljki je ukuljučena u cenu, za peškire se ostavlja depozit.

Smeštaj

Sve sobe poseduju klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-Fi, telefon, fen, mini bar (coca cola, sokovi, voda – na dolasku), set za čaj i kafu, sef i balkon ili terasu. Sve klubske sobe imaju split klimu , dok je u hotelskim sobama centralna klima.

Club Garden View sobe imaju povšinu od 20-24m², malo su skromnije i starije, ukupno postoji 112 soba ovog tipa i nalaze se u klubskom delu hotela. 

Club Sea view sobe su površine od 24 – 28m²,skromnije i starije i nalaze se u klubskom delu hotela.

Hotel room sobe imaju površinu 35m² i nalaze se u glavnoj zgradi.

Plaća se: room service, telefon i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive rani doručak, doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima), užine, ponoćna užina, poslastičarnica, sladoled u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel poseduje i  4 à la carte restorana (italijanski, riblji, azijski i turski) koji se moraju rezervisati dan ranije, kao i 7 barova, nekoliko mesta sa užinama, poslastičarnicu i diskoteku.

Plaćaju se: Deja Vu bar, Wine House, luksuzna uvozna pića, flaširana pića, energetska pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, teniski teren (koristi se i kao košarkaški i fudbalski), fitness centar, odbojka na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado, surfovanje uz licencu, kanu, bilijar, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: časovi tenisa, igrice na komjuteru, sportovi na vodi, golf teren udaljen 10km od hotela, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GODDESS OF BODRUM ISIS HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }