Call-centar 011 655 78 00

FUN & SUN FAMILY BIANCO

FUN & SUN FAMILY BIANCO

Lokacija

Hotel se nalazi 8km od mesta Turgutreis, 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je 2022. godine promenio vlasnika, ranije se zvao Mio Bianco. Nalazi se u prelepom  prirodnom okruženju i ima ukupno 217 soba koje su raspoređene u okviru nekoliko trospratnih blokova. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, glavni restoran, 2 à la carte restorana, 3 bara i Spa centar.
Za decu tu su dečiji bazen, mini club i razne animacije i kreativni programi.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok se za upotrebu peškira ostavlja depozit.

Smeštaj

Sve sobe imaju split klimu, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.  
Standardne sobe su predviđene za 3 osobe, a family sobe se sastoje od dve odvojene sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa odvojenim ležajevima) i predviđene su za 4 osobe.
Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu  Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene i užine i sladoled u određeno vreme tokom dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Usluga pića traje 24h u Mare Snack Bar-u.  Pored Mare snack bara gosti mogu da koriste i Polpo bar i Delfino bar. A la carte restorani su besplatni jednom u toku boravka od minimum 7 noći, uz obaveznu prethodnu rezervaciju.
Plaća se: premium pića, sva uvozna pića i kokteli, flaširana pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, frizer, prodavnice.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganima, fitness centar, step aerobic, stoni tenis, pikado, boćanje, kao i druge animacije tokom dana i večernji program. Wi-Fi internet je besplatan na svim javnim hotelskim površinama.
Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FUN & SUN FAMILY BIANCO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }