Call-centar 011 655 78 00

FUN & SUN EUPHORIA PALM BEACH

FUN & SUN EUPHORIA PALM BEACH

Lokacija

Fun&Sun Euphoria Palm Beach hotel se nalazi u mestu Kizilagac. Grad Side je 20 km udaljen od istog, a aerodrom u Antaliji 78 km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2002., a poslednji put renoviran 2018. godine. Radi samo u periodu od aprila do kraja oktobra. Zauzima površinu od 183.000 kvadratnih metara i poseduje 586 soba sa 1400 kreveta. Gostima pored glavnog restorana nudi i 4 A la carte restorana, kao i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar. U okviru kompleksa nalazi se glavni bazen sa delom za decu, relaks bazen, dečiji bazen, akva park sa dva tobogana. U ponudi hotela nalazi se i Spa centar sa saunom, hamamom i parnim kupatilom. Za najmlađe su dostupni dečiji klub, mini disko i razne dnevne animacione aktivnosti.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peskovito-šljunkovitoj plaži sa molom. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su dostupni bez nadoknade. Dostupne su i kabine za presvlačenje.

Smeštaj

Standard Club soba je veličine 27.5 metara kvadratnih sa dva odvojena kreveta.                                                                           
Superior Club soba je veličine 46 metara kvadratnih sa dve prostorije, dnevnom i spavaćom sa bračnim krevetom.              
Junior Club je veličine 61 metar kvadratni sa dnevnom sobom i dve spavaće (u jednoj je bračni, a u drugoj jedan single ležaj.)                                                                                                                                                                                                
Porodična soba (Family B), je veličine 71 kvadratni metar sa dnevnom i dve spavaće sobe (u jednoj je bračni, a u drugoj dva single ležaja).                                                                                                                                                                                          
Executive soba je veličine 44 metra kvadratna sa dnevnom i spavaćom sobom.                                                                              
Sve sobe su opremljene centralnim klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholni pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom. U nekim sobama je na podu laminat, a u nekim su pločice.                                                                                                                                     

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užine u toku dana, Gozleme, sladoled, kolači i čaj posle podne, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana u kome se služe glavni obroci, dostupna su i 4 a la carte restorana (Turski, Riblji, Azijski i Italijanski), jednom u toku boravka je besplatno korišćenje uz prethodnu rezervaciju. Koncept takođe podrazumeva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u nekom od 6 barova (Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar, Chillout bar), razne užine, palačinke i sladoled na određenim mestima u određeno vreme, sveže ceđeni sok tokom doručka.

Plaća se: Svi alkoholni proizvodi u flašama, selektovana domaća i strana vina, šampanjac, premium pića, à la carte restorani uz rezervaciju (svaka sledeća upotreba) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, parking, rent-a-car, konferencijski centar.  

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu, aqua park sa dva tobogana i zatvoreni bazen. Od brojnih sadržaja i aktivnosti gostima su na raspolaganju: gimnastika, aerobik i akva aerobik, pikado, kursevi plesa, vaterpolo, igre na bazenu, odbojka na pesku, fudbal na pesku, stoni tenis, fitness centar, teniski tereni, igraonica, disko, zabave na plaži i bazenu (određenim danima), muzika uživo (određenim danima), noćni show program, dnevne aktivnosti, nemotorizovani sportovi na vodi, Wi-Fi internet.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje terena, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, usluga lekara, čuvanje dece, servis za pranje i peglanje veša, frizer, fotograf, telefon, faks, prodavnice, rent a car i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima su dostupni tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo. 

Plaća se: masaže, razni tretmani, usluge salona lepote i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  

FUN & SUN EUPHORIA PALM BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }