Call-centar 011 655 78 00

FORT ARABESQUE WEST BAY RESORT

FORT ARABESQUE WEST BAY RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1997. a poslednji put renoviran 2021. godine. U ponudi ima 126 smeštajne jedinice, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju i sadržaji u delu Fort Arabesque Resort Spa & Villas. Hotel se može pohvaliti jednom od najlepših plaža i prelepim koralima, pa se preporučuje i ljubiteljima podvodnog sveta. 

Hotel je samo za odrasle (16+). 

Plaža

Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 126 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef.

Standard rooms su veličine 32-42mimaju pogled na more ili delimičan pogled na more.
Superior room su veličine oko 35mimaju pogled na more.
Junior Suites su veličine oko 55mimaju pogled na more.

Plaća se: telefon, room service, mini bar, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na rapolaganju restorani – The West Bay (glavni restoran), La Piazza i Club 159 (uz doplatu). U ponudi su i barovi – Sunset Bar, Beach Bar, Ther Red Rocks Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Le Jardin (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Swim-up Pool Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Arena Bar (u delu Fort Arabesque Beach Resort), Windbreaker Bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Club 159 i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene sadržaja u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice, apoteka, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju).

Plaća se: teretana (besplatna za goste u delu Fort Arabesque The Villas), oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji, ne plaćaju gosti smešteni u Fort Arabesque The Villas), sportovi na vodi.

Spa & wellness

Plaća se: sauna, masaže, aromatične masaže, talasoterapija, pilinzi i ostali tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FORT ARABESQUE WEST BAY RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,318" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }