Call-centar 011 655 78 00

FANADIR HOTEL EL GOUNA

FANADIR HOTEL EL GOUNA

Lokacija

Nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine. Poseduje 54 sobe i idealan je za urbani odmor jer se nalazi u neposrednoj blizini kafea, restorana, klubova, barova i butika.

Plaža

Hotel se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji.

Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Smeštaj

Standard sobe površine su oko 35m². Imaju klimu, SAT TV, sef, telefon, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen, minibar, balkon/terasu i Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, sef, minibar, WI-Fi internet i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu Manara – doručak 07:00h – 10:30h.

Reflection Bar je otvoren od 10:00h – 00:00h i na raspolaganju su Vam lokalna pića, espresso kafa, kokteli dok je  O-Zone Pool Bar gostima na raspolaganju od 10:00h do zalaska sunca sa velikom ponudom bezalkoholnih pića, svežih sokova, čajeva, kafe, milkšejkova, sladoleda.

Ostali sadržaji

Bazen (greje se zimi), Wi-Fi u javnim prostorijama besplatan, stoni tenis, pranje veša (plaća se).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FANADIR HOTEL EL GOUNA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }