Call-centar 011 655 78 00
ELEGANCE HOTEL

Lokacija

Hotel Elegance je udaljen oko 3km od centra Marmarisa i oko 140km od aerodroma Milas Bodrum.

Opšti podaci

Ovaj hotel se sastoji od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva restorana (Orchide, Bougainville), a la carte restoran Hana beach i 5 barova. Wi-fi je dostupan u sobama i javnim prostorijama hotela.

Za najmlađe tu su dečiji bazen, dečiji klub, igralište i razne dnevne animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima peščanu plažu sa drvenim pontonom, koji može da primi 120 osoba i veličine je 500m².

Smeštaj

Sve sobe poseduju telefon, centralni klima uređaj, TV i telefon, Wi-fi, minibar (dnevno se dopunjuje vodom), fen, sef i balkon, kadu ili tuš u kupatilu.

Standard soba je veličine oko 21m² i poseduje dva odvojena kreveta i sofu na razvlacenje.

Standard 2 sobe su veličine 21m², poseduju dva odvojena kreveta, sofu na razvlačenje i primaju dvoje odraslih i dvoje dece koja ne plaćaju smeštaj do 6,99 godina. Porodice koje se odluče za ovu sobu u obavezi su da u agenciji potpišu saglasnost da neće imati primedbi na komoditet u sobi. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive: samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera), užine, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se:  uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restoran i ostale usluge van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel pored mnogo sadržaja takođe poseduje i apoteku, prodavnice, butike, juvelirnicu, fotografa i frizera.

Sport i zabava

Hotel poseduje dva otvorena bazena (jedan nadomak plaže i drugi “Silence” bazen sa barom koji je u zasebnom delu hotela). Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su: veliki broj vodenih sportova, bilijar, Playstation soba i razne animacije u toku dana i večeri.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, đakuzi i parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ELEGANCE HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "298,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }