Call-centar 011 655 78 00

DUJA HOTELS BODRUM SPECIAL

DUJA HOTELS BODRUM SPECIAL

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 87.000m2, a poslednji put je renoviran i rekonstruisan 2018-2019. godine. Ukupno ima 420 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi, u objektima pored glavne zgrade (village room) i u objektu koji se nalazi na samom ulasku u kompleks (club room). Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, glavni restoran, 5 à la carte restorana i 8 barova.
Za decu tu su dečiji bazen, bazen sa toboganima, dečiji deo u glavnom restoranu, igralište i mini club.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 370m dugoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Grand suite se sastoji od 2 spavaće sobe (u jednoj je francuski ležaj, u drugoj su odvojeni ležajevi), dnevne sobe, kuhinje, 2 kupatila, wc i terase. Pored osnovnih sadržaja u sobi se nalazi i Play Station, Apple TV, pegla, daska za peglanje, usluga batlera. Sobe su smeštene u posebnoj zgradi koja ima svoj zasebni bazen i parking. Gosti koji su smešteni u ovim sobama imaju na raspolaganju doručak u sobi, besplatno korišćenje  à la carte restorana, pavillona, servisa za pranje i peglanje veša, kao i besplatan transfer do aerodroma.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je Ultra all inclusive: samoposluživanje – izbor više vrsta jela u glavnom restoranu „Swadesh“ (doručak, kasni doručak, ručak, večera,ponoćna užina), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i à la carte restorana  („Thetis“ – riblji resoran, „Balcone“ – italijanska kuhinja, „Arbolado“ – meksička kuhinja, „Huajuan“ – azijska kuhinja, „Anatolija“ – turska kuhinja)  uz prethodnu rezervaciju. Svi à la carte restorani  su besplatni jednom u toku boravka od minimum 4 noći.
Plaća se: sokovi od svežeg voća, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Aqua park, bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazen za decu, fitness centar, stoni tenis, košarka, odbojka, sportovi na vodi, mini fudbal, ronjenje, bilijar, jutarnja gimnastika, aerobic, gimnastika u vodi, boćanje, kao i druge dnevne i večernje animacije i programi.
Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna.
Plaća se: masaže i svi ostali tretmani tela i lica.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DUJA HOTELS BODRUM SPECIAL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }