Call-centar 011 655 78 00

DREAM WORLD RESORT AND SPA

DREAM WORLD RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Evrenseki, oko 750m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea,  oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2013. godine i ima 241 sobe (standardne i family). Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se preko puta hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Predstavlja odličan izbor porodica sa decom.

Hotel poseduje glavni restoran, 3 à la carte restorana (” Bolita”-italijanski, “Neptune”-riblji i “Sultan”-turski), lobby bar (plaća se od 24:00h – 10:00h), bar na plaži, bar na bazenu, diskoteku i poslastičarnicu.

Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji deo na bazenu, dečiji restoran i de;iji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu, udaljenu 750m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana.

Smeštaj

Sve sobe poseduju: klima uređaj,, kupatilo sa tuš-kadom, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima,telefon, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi.

Standard  2 sobe  namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaćaju se: sef, room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive na bazi samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna čorba, užine, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u a la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju).

Plaćaju se: uvozna pića, sokovi od svežeg voća, a’ la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta. Pića se plaćaju posle ponoći.

Ostali sadržaji

Servis za pranje veša, prodavnice, doktor (na poziv).

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen (greje se tokom zime), teretana, dnevne i večernje animacije (6 dana nedeljno), odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, jutarnja gimnastika,yoga, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: internet café, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, škola ronjenja, iznajmljivanje računara i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DREAM WORLD RESORT AND SPA