Call-centar 011 655 78 00

DOUBLETREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB RESORT

DOUBLETREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Torba, oko 8km od centra Bodruma i 25km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju sa dosta zelenila. Sobe su raspoređene u okviru više dvospratnih objekata (po principu bungalova). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva  à la carte restorana, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su mini club, dečiji bazen, bazen sa toboganima.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 150m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa tuš kabinom, sef, fen, klima, mini frižider i i balkon.

Guest soba ima površinu 25m2.

Deluxe soba ima površinu 29m2. Ove sobe mogu biti i sa pogledom na more.

Family soba ima površinu 58m2. Ove sobe imaju dve odvojene sobe i dva kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu “Panorama” (doručak, ručak, večera). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva  à la carte restorana (italijanski i riblji) i nekoliko barova. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine, poslastice i sladoled u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: à la carte restorani, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, rent-a-car, frizer, servis za pranje i peglanje veša, mini market, suvenirnica, fotograf, butik, menjačnica.

Sport i zabava

Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima za odrasle i decu, a od ostalih aktivnosti tu su bilijar, pikado, stoni tenis, tenis, mini fudbal, dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi internet je besplatan u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ TURSKA 2021

DOUBLETREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }