Call-centar 011 655 78 00

DOOR’ A BODRUM

DOOR’ A BODRUM
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 28km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2021.godine, ima ukupno 44 sobe, 16 apartmana (spa suite, sea suite, family suite) i 17 vila (family villa, grand villa, premium villa). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Hideaway beach restoran, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club, dečiji meni i stolice u restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je bez doplate.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa kozmetikom, fen za kosu, ketler, klimu, sef, mini bar ( osim vila i family suite-a), Wi-Fi internet  i balkon ili terasu.

Superior soba ima površinu 40mi sastoji se od jedne sobe i kupatila, predviđena je maksimalno za 3 osobe i bebu. Ove sobe nemaju pogled na more.

Grand sea soba ima površinu 50mi sastoji se od spavaće sobe i kupatila. Ove sobe imaju pogled na more i predviđene su maksimalno za 3 osobe i bebu.

Spa suite ima površinu 35mi sastoji se od spavaće i kupatila. Predviđen je za dve osobe i bebu. Ovaj apartman nema pogled na more.

Sea suite ima površinu 60mi sastoji se od spavaće i kupatila, ima pogled na more.

Family suite  ima površinu 100mi sastoji se od dve spavaće sobe , dva kupatila, dnevne sobe i kuhinje. Ovaj apartman ima pogled na more.

Family villa  ima površinu 160mi sastoji se od tri spavaće sobe i dva kupatila, na dva sprata.

Grand villa  ima površinu 305mi sastoji se od četiri spavaće sobe i 5 kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu A la carte All Inclusive – à la carte doručak i večeru u glavnom restoranu, ručak u Hideaway beach restoranu. Pored glavnih obroka u okviru koncepta usluge je uključena i poslastičarnica, kao i Lobby bar i Pool bar. All inclusive usluga traje od 07:30 – 00:00 a podrazumeva  navedene obroke i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića, sva hrana i piće posle ponoći, nargila  i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša, frizer, rent-a-car, menjački poslovi, organizovanje transfera.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, joga, pilates, aerobic, šah, fitness centar. Wi-Fi internet je dostupan gostima u okviru hotelskog kompleksa besplatno.

Plaća se: sportovi na vodi, privatan trening i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ TURSKA 2021

DOOR' A BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }