Lokacija

Nalazi se u Hadabi, oko 5km od Naama Bay i oko 7km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1998. a poslednji put renoviran 2004. godine. Čini ga dvospratna zgrada sa ukupno 40 smeštajnih jedinica. Centralni deo hotela je Salt Lake i namenjeno je iskljucivo gostima ovog hotela i hotela Domina Coral Bay Prestige. 
Domina Coral Bay King’s Lake je deo hotelskog kompleksa Domina Coral Bay koji čini još šest drugih hotela. Svaki od njih ima svoj deo na plaži, restoran, lobi i barove kao i bazene ali imaju i zajedničke sadržaje koje mogu da koriste gosti bilo kog od ovih 7 hotela.
U centru kompleksa je i Pleasure Island – šetačka zona za sve goste kompleksa Domina Coral Bay. Tu se nalazi oko 90 prodavnica, 3 a la carte restorana, Mosaique Cafe i Stargate Discoclub, frizerski salon, apoteka, supermarket kao i razni drugi sadržaji.

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), dečiji bazen u centralnom delu kompleksa Domina Coral Bay i u drugim hotelima ovog kompleksa. 

Plaža

Hotel ima svoju 268m dugačku. Gosti imaju pristup i glavnoj plaži dužine 440m, kao i plaži Sultan Beach (plaža hotela Domina Coral Bay Sultan) koja je 210m dugačka. Ulaz u more je postepen, sa koralima, pa je olakšan prelaz preko korala pontonima. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na obe plaže.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 40 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet, mini bar. Sobe su veličine oko 38mi imaju pogled na Salt Lake.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Terazza, Buffet Restaurant, La Piazzetta, Steak House (privremeno zatvoren) i Venezia Restaurant (privremeno zatvoren). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent-a-car, prodavnice, limuzina, usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, Souk Oriental Market, Pleasure Island. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima animaciju, Wi-Fi internet, odbojku na plaži, fudbal na plaži, glavni bazen za odrasle i decu. Gosti mogu da koriste bazene u sledećim hotelima – Domina Coral Bay Bella Vista, Domina Coral Bay Harem, Domina Coral Bay Sultan i Domina Coral Bay Elisir. 

Plaća se: sportovi na vodi, kazino.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.