Call-centar 011 655 78 00

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM

Lokacija

Nalazi se oko 59km od aerodroma, od Bodruma oko 19km i od centra mesta Yalikavak oko 2km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2000. godine a poslednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 16.000mi ima 289 soba (173 standardne sobe, 90 economy sobe, 26 family sobe). Hotel se nalazi na sada prestižnoj lokaciji, u blizini moderne marine u mestu Yalıkavak. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, nekoliko barova, bazeni na otvorenom, zatvoreni bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu su tu dečiji bazen, bazen sa toboganima, mini club.

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugačkoj 200m i poseduje ponton dugačak 150m. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu, klimu, Wi-Fi internet, kupatilo sa tuš kabinom i balkon (samo economy sobe nemaju balkon).

Economy soba ima površinu 18m2 i ove sobe nemaju balkon ni terasu i imaju keramički pod.

Family economy soba ima površinu 35m2 i sastoji se od dve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski krevet a u drugoj prostoriji dva odvojena kreveta. Ove sobe takođe imaju keramički pod i nemaju ni balkon ni terasu.

Standard soba sa pogledom na more ima površinu 28m2, keramički pod i balkon.

Family soba sa pogledom na more ima površinu 40m2 i sastoji se od dve odvojene prostorije gde se u jednoj nalazi francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta. Ovaj tip sobe takođe ima keramički pod i balkon. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive Plus – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (italijanski i riblji) koji su beplatni jednom u toku boravka od minimum 4 noći (uz obaveznu prethodnu rezervaciju) i nekoliko barova (Lobby bar, Snack bar i Beach bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, sva lokalna alokoholna i bezalkoholna pića.                  
                                                                
Plaća se: uvozna i premium pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, frizerski salon, shuttle service, market.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, relax bazen, dečiji bazen sa toboganima, zatvoreni bazen. Od ostalih animacija i sportova tu su: pikado, boćanje, stoni tenis, odbojka na plaži, fitness centar, kao i druge dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan gostima na svim javnim hotelskim površinama bez doplate.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaža i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }