Call-centar 011 655 78 00

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM

Lokacija

Nalazi se oko 59 km od aerodroma, od Bodruma oko 19 km i od centra Yalikavak oko 2 km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2000. godine a poslednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 16.000mi u ponudi ima 289 smeštajnij jedinica. U sklopu hotela nalaze se četiri bazena od kojih je jedan sa dva tobogana, lobi, glavni restoran i riblji a la Carte Restorane, nekoliko barova i razne sportske aktivnosti. Za decu su tu mini club 04-12 godina , animacije i Mini Disco.

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugačkoj 200 m i poseduje ponton dugačak 150 m. Upotreba suncobrana, ležaljki peškira je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 289 smeštajnih jedinica. Sve sobe sem economy soba poseduju balkon ili terasu i pogled na more, mini bar, sef, fen, klimu, telefon. Standardne sobe su veličine 28m2 , family sobe 40 m2, economy sobe 18m2 i ne poseduju balkon ili terasu kao ni pogled na more.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, užina i a la Carte Dinner (uz prethodnu rezervaciju gosti mogu jednom u 7 dana koristiti besplatno a la Carte restorane), dečiji meni u glavnom restoranu. Hotel poseduje Beach bar, Snack Bar, Loby Bar, Beach bar. 
U mini baru samo voda ,koja se dopunjuje svakog dana.Radice samo jedan a la Carte restoran.                                                                                       
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 U sklopu hotela nalaze se četiri bazena od kojih je jedan sa dva tobogana, dnevne i večernje animacije , za decu je tu Mini Disco. Od sportskih aktivnosti: gimnastika u vodi, odbojka, časovi plesa, stoni tenis. Wi-fi je dostupan u javnim prostorijama i u sobama. Plaća se:  doktor, telefon, shuttle servis, room servis, frizer, čuvanje dece.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni baze, dečiji bazen, tobogani, dnevne i večernje animacije, živa muzika, odbojka, stoni tenis, gimnastika u vodi, , časovi plesa.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar. Plaća se: masaža

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DELTA HOTELS MARRIOTT BODRUM