Call-centar 011 655 78 00

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 20km od starog grada u Antaliji  i oko 10km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je poznat po svom bogatom sadržaju, odličnim Spa tretmanima, prelepoj plaži. Hotel zauzima prostor od 54.000m2, izgrađen je 2011. godine i ima ukupno 650 soba. Za osobe sa posebnim potrebama prilagođeno je 8 soba.

Hotel ima glavni restoran, 9 a la carte restorana (“Tequila”, “Zuma”, “Helen”, “Mia Mensa”, “Museum”, “Da Vinci”, “Lalezar” , “Teppenyaki” i “Pescador”) i nekoliko barova (“Snack”, “Tulip Lobby bar”, “Pool bar”, “Camelot Bar” i “GQ Puro Bar”), kao i diskoteku.

Za decu su tu mini klub, animacije, dečiji bazen, bioskop, igralište, luna park, mini disko.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci se ne plaćaju, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Superior soba (oko 35m²): sef, bračni i standardni ležaj, satelitska  LCD TV sa muzičkim kanalima, laminat, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), fen, centralna klima, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.

Porodična (family) soba je površine oko 56m² i sastoji se od dve spavaće sobe (jedna sa bračnim ležajem i druga sa dva standardna ležaja i sofom).

Plaćaju se: telefon, room service od 06:00h – 24:00 h.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćni obrok u “Camelot Bar”-u. U konceptu su i užine, turske palačinke, topli napici, kolači i keks, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća.

Plaćaju se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno, uz obaveznu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar (juvelir, koža, market, butik), foto radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, sale za sastanke, besplatan Wi-Fi u lobiju.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, relaks bazen, zatvoreni bazen, aqua bazen samo za goste u aqua sobama, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije i programi, bioskop, odbojka na plaži, fitness centar, aerobik, pikado, kanu, teniski teren, teniska oprema uz depozit, osvetljenje teniskih terena, pedalina, diskoteka, gimnastika u vodi, step, stoni tenis,TV soba, sef na recepciji.

Plaćaju se: kuglanje, bilijar, ronjenje, surf, motorizovani vodeni sportovi, igraonica, internet cafe, časovi tenisa.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, đakuzi (unutrašnji bazen).

Plaćaju se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela, đakuzi u Spa centru.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA TURSKA 2020

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL