Call-centar 011 655 78 00
CRYSTAL ROCKS

Lokacija

Nalazi se u Famagusti, oko 54km od aerodroma Erdžan od aerodroma Larnaka je udaljen oko 64km a od centara Famaguste oko 9km.

Plaža

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu od koje ga deli ulica. Ova plaža važi za jednu od najlepših na ostrvu. Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i bazenu se ne naplaćuje.

Smeštaj

Svi bungalovi sadrže balkon ili terasu, klima uređaj, satelitsku TV, frižider, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Plaćaju se: telefon, sef, Wi-Fi internet.

Ostali sadržaji

Menjačnica, u hotelu postoji mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta koji se dodatno plaća.

Sport i zabava

Hotel ima otvoreni bazen, bazen sa toboganom, dečiji bazen i dečije igralište.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SEVERNI KIPAR 2020

Program Putovanja

Program individualnog putovanja

Individualna putovanja se organizuju u periodu od 02.06.2020-13.10.2020.

 

 

1.     DAN BEOGRAD – ISTANBUL – ERCAN

      Sastanak putnika u Beogradu, na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme poletanja je u 09:15h, sletanje na aerodrom u Istanbulu po planiranom vremenu leta je u 12:00h. Let za aerodrom “Ercan” je predviđen u 13:40h, sletanje po planiranom vremenu je u 15:20h. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.     – 09. DAN – KIRENIJAFAMAGUSTA,

DoručakBoravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

10. POSLEDNJI DAN – ERCAN – ISTANBUL – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul po predviđenom vremenu je u 11:50h, planirano sletanje u Istanbul je u 13:35h. Let za Beograd po predviđenom vremenu leta je u 18:45h, planirano sletanje u Beograd je u 19:30h. Kraj programa.

a) JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·      Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Istanbul-Ercan-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines (u slučaju otkaza primenjuju se strožiji uslovi za otkazivanje navedene avio kompanije)

·      Avio takse trenutno oko 83€ (22,5€ taksa aerodroma u Beogradu, 10€ taksa aerodroma u Istanbulu, 20,5€ taksa aerodroma na Kipru, doplata za gorivo ukupno 30€). Sve takse i troškovi izdavanja avio karte se plaćaju u agenciji uz aranžman (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

·      Transfer aerodrom Ercan-hotel-aerodrom Ercan

·      10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu

·      Usluge predstavnika na destinaciji na engleskom jeziku

·      Troškove organizacije putovanja 25 € po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)

b) JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

•   Deca do 2 godine plaćaju 50€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

•   Putno zdravstveno osiguranje

•   Individualne troškove

•   Ostale nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO, preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.

NAPOMENE:

•  Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Potvrda rezervacije smeštaja čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate. Na destinaciji je predstavnik na engleskom jeziku.

•  Neophodno je pri rezervaciji uplatiti 50% ukupnog iznosa.

•  Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa (Član 15).

•  Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima.

USLOVI PLAĆANJA:

·         Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši  isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
·         Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
·         Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja 
·         Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL GREEN DOO.
·         Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL GREEN zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

VAŽNE NAPOMENE:

·      Organizator putovanja ne može da utiče na raspored sedišta dodeljen putnicima od strane avio kompanije i shodno tome posebni zahtevi za određenim sedištima nisu mogući.

·      Većina hotela na Kipru ima Casino u koji je ulaz dozvoljen samo punoletnim osobama.

·      Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.

·      Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.

·      Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji.

·      Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel Green proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.

·      Sve sobe u svim hotelima na Kipru u ponudi  1 A Travel Green su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

·      Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel Green može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočni pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.

·      Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.

·      U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim pravilima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

·      Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.

·      Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).

·  Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

·      Vreme trajanja transfera od aerodroma Ercan do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.

·      Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.

·      Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje sa Kipra. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.

·  Dokumentacija za putovanje se dobija u agenciji po isplati kompletnog aranžmana. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za čekiranje potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.

·      Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.

·      Osoblje avio kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.

·      Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera

·      Predstavnici i autobusi za transfer čekaju putnike na aerodromu na Kipru i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

·      Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Turskish Airlines, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska.

·      Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.

·      1 A Travel Green d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

·      Agencija 1 A Travel Green d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

·      Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravelgreen.rs

 

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE

1 A TRAVEL GREEN D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI JE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR. 1 VAŽI OD 04.03.2020.

 

Katalog sa opisima hotela i cenovnik su sastavni deo ovog programa.

 

Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora

1 A TRAVEL GREEN d.o.o.

Licenca br. OTP 85/2020, kategorija A20

CRYSTAL ROCKS