Call-centar 011 655 78 00

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH & RESORT

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH & RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Boğazkent na svojoj plaži, 10km od centra Beleka, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren je 2018. godine prostire se na 8.525m² i predviđen je samo za odrasle 16+. Ukupno ima 76 soba, od čega su 72 standardne i 4 superior sobe. Sobe su raspoređene u 14 dvospratnica.

Check-in  i check-out se obavljaju u hotelu Crystal Family Resort & SPA koji je udaljen nekoliko minuta od Crystal Boutique hotela. Gosti ovog hotela mogu da koriste sve sadržaje Crystal Family hotela, između kojih postoji shuttle bus prevoz na svakih 30 minuta od 7 ujutru do 11 uveče.

Plaža

Hotel ima svoju 50m dugu peščano-šljunkovitu plažu, ali i deli veću plažu sa hotelom Crystal Family Resort & Spa. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se uz depozit uzimaju u hotelu Crystal Family.

Smeštaj

Standardne sobe veličine 21m², imaju keramički pod, balkon, klimu, satelitska TV, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima i pivom), sef, Wi-Fi internet, set za kafu i ketler. U kupatilu su obezbeđeni telefon, fen, tuš.
Superior sobe veličine 44m², se sastoje iz dve odvojene sobe od kojih jedna ima francuski ležaj, a druga dva single kreveta. Superior sobe imaju jedno kupatilo, i imaju iste sadržaje kao i standardne sobe.

Plaćaju se: room service, telefon, 

Hrana i piće

Samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu koji se nalazi u Crystal Family hotelu: doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera. Jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, ponoćne užine, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Svi obroci se služe u Crystal Family hotelu dok je u Crystal Boutique hotelu od 12:00 do 16:00 otvoren Snack restoran. Crystal Boutique hotel takođe ima Pool Bar.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (osim 1 u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

U restoranu je obavezna odgovarajuća odeća.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena (1 veliki i 1 đakuzi bazen), dok u hotelu Crystal Family može koristiti sve sadržaje uključujući i aqua park i zatvoreni bazen, kao i SPA. U Crystal Family hotelu takođe mogu koristiti teniski teren, košarkaški teren, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.

Plaćaju se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Spa & wellness

Hotel koristi SPA centar hotela Crystal Family koji poseduje: Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo, šok-tuš.

Plaćaju se: masaže, piling.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NIS ANTALIJA -TURSKA 2023

ANTALIJA -TURSKA 2023

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH & RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }