Call-centar 011 655 78 00

CLUB SHARK HOTEL

CLUB SHARK HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 38km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 105 soba (standardne sobe i suite), a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Hotel je udaljen 400m od plaže do koje vodi shuttle bus besplatno prema redu vožnje koji gosti mogu da preuzmu na recepciji hotela. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Plaća se: peškiri za plažu.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, telefon, sef, fen, mini bar (samo 0,5L vode), Wi-Fi internet.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncpt usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00-23:00. 

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sladoled, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Bazen na otvorenom, bazen za decu, fitness centar, pikado, stoni tenis, bilijar, kao i druge animacije i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru hotelskog kompleksa.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, suana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CLUB SHARK HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }