Lokacija

Hotel se nalazi u Nabq Bay, oko 20km od Naama Bay i oko 5km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel u ponudi ima 282 smeštajne jedinice okružene prelepim baštama odakle se pruža pogled na ostrvo Tiran. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji kao i nekoliko restorana i barova. Nalazi se i nedaleko od popularnog Trga Soho, oko 6km, a od hotela dva puta dnevno vozi shuttle bus do Naama Bay. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Charmillion Club Resort.

Za decu tu su dečiji klub, bazen i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju plažu dužine 700m sa pontonskim mostom dužine 147m (nalazi se kod hotela Charmillion Club Resort) koji olakšava ulaz u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 282 smeštajne jedinice i sve imaju balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, mini bar, ketler. 

Plaća se: telefon, room service, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, Teppanyaki (azijska kuhinja) i El Diwania restoran (egipatska i libanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar, Sir Francis Drake Pub, Pool Bar i Beach Bar.

Plaća se:
sladoled, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, parking, doktor, taksi, menjačnica.

Sport i zabava

Hotel ima bazen za odrasle i bazen za decu, dva terena za tenis (u hotelu Charmillion Club Resort), mini fudbal, stoni tenis, animacija.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, bilijar, sportovi na vodi, centar za ronjenje (u Charmilion Club Resort).

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.