Lokacija

Hotel se nalazi u Nabq Bay, oko 20km od Naama Bay i oko 4km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2012. godine, zauzima površinu od 63.500m2 i sastoji se od 18 trospratnih zgrada. Nalazi se u drugoj liniji hotela, iza Charmillion Club Resort i Charmillion Sea Life hotela. Hotel u ponudi ima veliki aqua park, nekoliko restorana i barova.     

Za decu tu su bazen, aqua park sa 12 tobogana, dečiji klub (3-12 godina), igralište.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Charmillion Sea Life od koje je udaljen oko 1km, plaža je dugačka 700m sa pontonom za prelazak preko korala je dužine 147m Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 302 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, ketler. 
Duo room su veličine oko 32m2.
Standard room su veličine oko 40m2.
Family room su veličine oko 62m2 i imaju spavaću sobu i dnevni boravak sa dve sofe.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel, pored glavnog, u ponudi ima još dva restorana – Hendi (indijska kuhinja) i Italian A la Carte. Gostima su na raspolaganju i barovi – Aqua Park Bar, Terrace Bar, Pool Bar, Sports Bar i Shisha Corner. 

Plaća se: Shisha Corner, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Taksi, prodavnice, autobus do Naama Bay, doktor, menjačnica, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena, aqua park (sa 10 tobogana za odrasle i 12 tobogana za decu), vaterpolo, boćanje, odbojku na plaži, fudbal, večernju animaciju. stoni tenis, dva terena za tenis. 

Plaća se: bilijar, osvetljenje terena, sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste teretanu.

Plaća se: tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, masaže, frizer, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.