Call-centar 011 655 78 00

CHARM BEACH HOTEL

CHARM BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 6km od centra mesta, 25km od centra Bodruma i 60km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1990 godine, a u poslednji put renoviran 2019.godine. Zauzima površinu od 8000m2 i sastoji se od glavne zgrade koja ima tri sprata. Ukupno ima 104 smeštajne jedinice, a gostima su na raspolaganju bazen, glavni restoran, à la carte restoran, 3 bara, poslastičarnica i diskoteka.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen, sef, mini bar, set za kafu i čaj, LCD TV, telefon, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, laminat na podu i balkon.

Standardna soba ima površinu 18-21m2 i ima jedan francuski ležaj i dodatni ležaj. Predviđena je za maksimalno 3 osobe.

Porodična soba ima površinu 32m2 i sastoji se sobe za roditelje gde je francuski ležaj i sobe sa za decu koja ima dva odvojena ležaja.

Plaća se: telefon, sef.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu all inclusive– samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu ( doručak, ručak i večera). U koncept usluge su uključene još užine, sladoled u određeno doba dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića u  à la carte restoranu i diskoteci, uvozna flaširana i premium pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu, šah, bilijar, društvene igre, kao i druge dnevne animacije. Wi-Fi internet je besplatan samo na javnim hotelskim površinama.una.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaža, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CHARM BEACH HOTEL