Call-centar 011 655 78 00

CAVO MARIS BEACH RESORT

CAVO MARIS BEACH RESORT

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Protaras. Na oko 1,5km od centra Protarasa i oko 60km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Cavo Maris Beach Hotel ima 277 soba, glavni restoran, i još 4 restorana (2 restorana sa internacionalnom kuhinjom, japanski restoran i restoran sa lokalnom kuhinjom, užinom i hranom za poneti). U hotelu takođe postoji nekoliko barova, uključujući i coffee shop.

Wi-fi internet je besplatan i dostupan u celom hotelu.

Za decu tu su: dečji klub, igralište, bazen, krevetac za bebe na zahtev, dečiji meni u restoranu.

Plaža

Hotel se nalazi na javnoj peščanoj plaži. Korišćenje suncobrana i ležaljki pored bazena je besplatno. Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju, a peškiri za plažu se dobijaju besplatno u hotelu.

Smeštaj

Od sadržaja u standard sobi tu su: klima uređaj, satelitska TV, radio, kupatilo sa kadom/tušem, fen za kosu, papuče, sef, mini bar (dopuna mini bara se doplaćuje), set za čaj i kafu, balkon, Wi-Fi internet, peškiri za plažu koji se mogu menjati svakodnevno na zahtev.

Plaćaju se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel nudi usluge: noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive. Doručak i večera se služe u glavnom restoranu “Alkion”(samoposluživanje, izbor više jela).

All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, sladoled, biskviti u odredjeno vreme i u odredjenim barovima.

Plaćaju se: kod usluga noćenje sa doručkom i polupansion – sva pića uz obroke i hrana koja nije obuhvaćena uslugom, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima.

Kod usluge all inclusive – uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i van koncepta, po hotelskim pravilima.

Napomena: Obavezan dress code u restoranu.

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja koje hotel nudi tu su: animacije, menjačnica, konferencijska sala, fotokopirnica, rent-a-bike, pegla i daska za peglanje na zahtev, suvenirnica, soba za čitanje, servis za pranje veša, fizioterapeut na zahtev. Sve navedene usluge se naplaćuju.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa barom, dečji bazen, igralište, teniski tereni, košarka, vaterpolo, stoni tenis, pikado, boćanje, oprema za tenis i stoni tenis uz depozit.

Plaćaju se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i bilijar.

Spa & wellness

Ocean Spa – Fitness and Wellness Centre, teretana, zatvoreni bazen i jacuzzi.

Plaćaju se: SPA, parno kupatilo, sauna, frizerski salon i kozmetički salon, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CAVO MARIS BEACH RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,287" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }