Call-centar 011 655 78 00
BODRIUM HOTEL
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi 950m od starog grada i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine i zauzima površinu od 4000m2. Smešten je u centru Bodruma, odmah pored Myndos kapije, na pešačkoj udaljenosti od starog grada i prelepe marine. Ukupno ima 50 smeštajne jedinice ( garden view, superior soba i 4 luksuzno opremljena apartmana). U okviru hotela nalazi se bazen sa odvojenim dečijim delom, glavni restoran, restoran turske i internacionalne kuhinje, Lobby Bar, Calypso Bar.

Smeštaj

Sve sobe imaju mini bar, fen za kosu, podno grejanje, LCD TV, satelitske kanale, telefon, sef, klima uređaj, Wi-Fi internet, ketler, papuče i bademantil, kupatilo i terasu/balkon.

Garden view sobe imaju površinu 20 m2, ima ih ukupno 14.

Superior sobe imaju površinu 23m2   i ima ih ukupno 32.

Suite ima površinu 38m2   i ukupno ih ima 4.

Hrana i piće

Hotel nudi uskugu noćenje sa doručkom. Pored glavnog restorana gosti mogu uz doplatu da ručaju i večeraju u Tyro Bar& Lounge, da u periodu 11:00-19:00 koriste uz doplatu snack service.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, fotograf, Wi-Fi internet, organizovanje transfera, konferencijska sala.

Spa & wellness

U okviru SPA centra se nalzi tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, soba za odmarnje, soba za pilates, kao i sobe za masažu gde gosti mogu da isprobaju različite masaže i tretmane tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

BODRIUM HOTEL