Call-centar 011 655 78 00

BELLEVUE BEACH HOTEL

BELLEVUE BEACH HOTEL

Lokacija

Nalazi se u oblasti El Gouna na svojoj plaži, oko 40km od aerodroma u Hurgadi i oko 27km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 35.000mi raspolaže sa 68 smeštajnih jedinica.  Hotel je pogodan za sve generacije i nalazi se u El Gouni koja obiluje različitim sadržajima.

Pored glavnog restorana Sunny Shade gostima hotela su na raspolaganju i tri bara: Cuba Cabana Bar, La Veranda Pizzeria, La Territoire. 

Za  decu tu je dečiji bazen u okviru hotelskog kompleksa.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu Bellevue Beach, gosti u vilama imaju svoje plaže u laguni a na raspolaganju je i javna plaža Zeytona Beach  (uz doplatu) koja se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Gostima se preporučuje obuća za plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu(gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Sve sobe poseduju klima uređaj, LCD SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar, digitalni sef, fen.

Standardne sobe – 27 do 36 m2  maksimum od 3 osobe, locirane na brežuljku sa panoramskim prozorima. 

Porodične (Family) sobe  – 72 m2 sa maksimalnim kapacitetom od 3 odrasle osobe i dvoje dece, sa panoramskim prozorima i pogledom na baštu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Hotel nudi all inclusive uslugu: doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu), popodnevne užine u pool bar-u, pizza u La Veranda restoranu od 11h do 23h. U koncept su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, glavni obroci i užine u određeno doba dana na određenim mestima.

Plaća se:  uvozna alkoholna pića, sladoled, kokteli i ostalo van koncepta hotela.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, transferi do aerodroma.

Sport i zabava

Bazen za odrasle , bazen za decu. Tokom zimske sezone greje se jedan deo bazena za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, bilijar, boćanje, pikado, odbojka na plaži,  ping pong, dnevna i noćna animacija. Wi-Fi internet u celom hotelu, kao i kod bazena.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste  teretanu besplatno.

Plaća se:, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

BELLEVUE BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }