Lokacija

Hotel se nalazı 1 km od centra Bodruma i 38 km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na ok 1km od centra grada, tvrđave u Bodrumu, radnji, kafica i restorana. Na usluszi je gostima 12 meseci godišnje, a ima ukupno 198 soba (123 standardne sobe, 65 deluxe soba i 7 apartmana i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). 

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana,  otvoreni i zatvoreni bazen, Spa centar i fitness.

Za najmlađe tu su dečiji bazen na otvorenom, zatvoreni dečiji bazen, igralište i mini club.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 198 soba.  Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, ketler, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, centralnu klimu, balkon i kupatilo.

Standard land view soba ima površinu 18-24m², dok standard  sea view soba ima površinu 24-28m².

Deluxe sea view soba ima površinu 28-32m² i ima veću terasu na kojoj se nalaze dve ležaljke za sunčanje.

Deluxe garden soba  ima površinu 45-52m² i ove sobe su najbliže moru.

Junior suite ima površinu 55-60m², sastoji se od dnevne sobe i spavaćeg dela koji su razdvojeni pokretnim vratima. Apratman takođe ima i jako prostranu terasu i preporučuje se kao idealan smeštaj za medeni mesec.

Plaća se: room service, mini bar, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion– samoposluživanje u glavnom restoranu izbor više . Gostima su na raspolaganju još i Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Vitamin Bar, dva à la carte restorana (Tavern i Weinhouse), kao i poslastičarnica. U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu.

Plaća se: ručak, à la carte restorani, à la carte doručak, sva pića, poslastičarnica i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje veša, doktor, frizer, transferi do aerodroma.

Sport i zabava

Bazen na otvorenom, zatvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, foosball, igre sa kartama, mini golf, šah, košarka, teren za tenis, squash, fitness, bioskop i biblioteka. U okviru hotela ne postoji dnevna animacija. Večernji program je određenim danima i u određeno vreme (hotel zadržava pravo da uživo muziku ne organizuje). Internet je besplatan u lobiju hotela, kao i u okviru svih javnih površina.

Plaća se: individualni treninzi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru hotela se nalazi Spa centar. Gosti m ogu da koriste tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, zatvoreni bazen, ledeni tuš.

Plaća se: masaže, piling, solarium, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.