Lokacija

Od centra Gumbeta je udaljen oko 600m, od centra Bodruma oko 4km, a od aerodroma negde oko 40km.

Lokacija

Od centra Gumbeta hotel je udaljen oko 600m, a od centra Bodruma oko 3km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2002. godine  i poslednji put je renoviran 2015. godine. Čini ga 8 trospratnih zgrada i u svojoj ponudi ima 188 smeštajnih jedinica. Preporučuje se zbog svoje dobre lokacije (nalazi se oko 600m od centra Gumbeta) ali i raznovrsnog sadržaja. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i nekoliko bazena.

Za decu tu su mini klub, midi klub, tinejdž klub, animacija, bazen.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2002. godine  i poslednji put je renoviran 2015. godine. U svom sastavu ima 188 smeštajnih jedinica raspoređenih u 8 zgrada. Pored glavnog restorana posedujue i a la carte restoran “Coconat”, 4 bara 

Wi-FI je dostupan u javnim prostorijama hotela. 

Plaća se: a la carte restoran, Coconat bar, 

Plaža

Hotel je udaljen 30m od svoje privatne peščane plaže. Upotreba ležaljki, suncobrana se dodatno ne naplaćuje, peškiri se dobijaju uz depozit.

Plaća se: ležaljke na doku.

Plaža

Hotel je udaljen 30m od svoje privatne peščane plaže. Upotreba ležaljki, suncobrana se dodatno ne naplaćuje, peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu, SAT LCD TV.

Standarne sobe imaju površinu od  19m2-24m2. Large sobe imaju površinu od 26m.

Plaća se: telefon, room service, mini bar i sef na recepciji hotela.

Smeštaj

Standarne površine zauzimaju površinu od 24m i poseduju klimu, TV, mini bar (prazan), Wi-FI, kupatilo sa tuš kabinom, fen i balkon ili terasu.

Family sobe imaju površinu od 40m

Plaća se: telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, čaj, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju glavni i  à la carte restoran Cocanat. U ponudi je i nekoliko barova – Pool Bar, Restaurant Bar, Snack Bar, Cocanat Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića posle 23:00h, à la carte restoran i Cocanat Bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užina 15:00 – 17:00, čaj u 17:00h.

Plaćaju se: uvozna pića, flaširana pića, sva pića posle23:00h.

Ostali sadržaji

Ostali sadržaji

Sport i zabava

Hotel ima 4 bazena od kojih je jedan sa toboganima, jedan dečiji bazen, pikado, stoni tenis (uz depozit), dva puta nedeljno animacije u hotelu, Wi-Fi internet u javnim prostorijama hotela.

Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

4 bazena od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen, pikado, bilijar, stoni tenis, dva puta nedeljno animacije u hotelu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.