Lokacija

Nalazi se u Antaliji, na oko 750m od javne peščane plaže. Udaljen je oko 22km od starog grada u Antaliji, oko 10km od aerodroma i 14km od centra Beleka.

Opšti podaci

Armas Lara je nov hotel koji se otvara 01.04.2021. godine i deo je lanca hotela Armas hotels. Nalazi se u Antaliji, na oko 750m od javne peščane plaže. Hotel se prostire na 10.000m². Udaljen je oko 22km od starog grada u Antaliji, oko 10km od aerodroma i 14km od centra Beleka. 

Hotel ima koncept medenog meseca, gosti uz potvrdu da su bračni par mogu da iskoriste koncept na dan koji gost izabere.

Za decu tu je dečiji klub (4-12 godina), mini disko, igralište, visoke stolice.

Plaća se: dečija kolica.

Plaža

Hotel je udaljen 750m od javne peščane plaže. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži se ne plaćaju.

Smeštaj

Svaka soba ima klima uređaj, mini bar (bezalkoholna pića, dopunjuje se samo po dolasku), sef, direktan telefon, satelitsku TV sa crtanim i muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, set za kafu i čaj, balkon ili francuski balkon, laminat.

Standard Room Land View
imaju površinu od 16-18m². U sobama postoji jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu ili sofa.
Corner Room imaju površinu od 33-35m². U sobama postoji jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu.
Family Room imaju površinu od 32-35m². Sastoji se od dve odvojene sobe povezane vratima i jednog kupatila, u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj su dva odvojena kreveta.

Plaća se: sef u sobi, WI-FI, telefon, faks.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, zatim razne užine, turske palačinke, sladoled, vreme čaja, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i toplo napici.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u flašama, a’ la carte restoran.

Ostali sadržaji


Plaća se:
 rent-a-car, usluge pranja veša, pošta.

Sport i zabava

Hotel u svojoj ponudi ima 3 bazena: otvoreni, bazen sa 3 tobogana i dečiji bazen, stoni tenis, step, aerobik, vaterpolo, odbojku na pesku, boća, pikado, dnevne i večernje aktivnosti, disko, muzika uživo (odredjenim danima), amfiteatar.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Za najmlađe

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: tretmani nege lica i tela, masaže penom, spa i masažni paketi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promenu odredjenih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promenu koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.