Lokacija

Udaljen je oko 13km od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Aqua Vista Resort je otvoren u januaru 2008.godine, a poslednji put renoviran 2017.godine. U ponudi ima 326 sobe ( 268 standardnih soba i 58 porodičnih soba). Hotel nudi sve čari Crvenog mora i idealan je za svakoga. Okružen je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu, tako da svako može naći nešto za sebe.

Za decu tu su: mini klub u hotelu Aqua Blu, igralište u hotelu Albatros Aqua Park, 3 dečija bazena u hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista, 3 bazena dečija sa 16 tobogana u hotelu Aqua Blu.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort do koje vodi besplatan shuttle bus. Plaža je peščana i veći deo je kupališna zona (bez dugog plićaka, postepen ulaz u duboko more), na manjem delu plaže se nalazi koralni greben koji privlači zaljubljenike u podvodni svet.  Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju u hotelu uz karticu. Gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotelijera.

Smeštaj

Sve sobe imaju pogled na vrt ili bazen i poseduju klima uređaj, dirktnu telefonsku liniju, satelit TV, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom), kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, sef , WiFi, ketler (na zahtev) i balkon.

Standardne sobe su veličine oko 41m2.

Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 82m2 .

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više objekata u kojima se služi hrana, koji se nalaze na otvorenom ili u zatvorenom. U restoranu Soprano se služi doručak, kasni doručak, ručak i večera.  

Hotel u ponudi ima još nekoliko restorana  Saffran ( orijentalni restoran), La’ Asiatique (azijski restoran),  5 barova ( Pool Bar, Cubana Bar, Lobby Bar, Milenium Bar, Sport Bar), dikoteku  The Bridge ( u hotelu Aqua Blu),  Red Sky Bar ( u hotelu Beach Albatros) . U konceptu su uključene  :  palačinke, sladoled u određeno doba dana na određenim mestima, kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, topli napitci i kokteli u periodu 10:00h-00:00h .

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, sva pića  posle ponoći, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar u okviru hotela Aqua Blu, servis za pranje veša, bankomat, frizer u hotelu  Albatros Aqua Park.

Sport i zabava

Gosti  hotela mogu da koriste bazene hotela Aqua Vista (6 bazena za odrasle, jedan bazen za decu i bazen za sportske aktivnosti , bazen na krovu koji ima direktan pristup Red Sky Baru), Aqua Blu i hotela  Albatros Aqua Park ( 9 bazena sa 9 tobogana za odrasle i 16 tobogana za decu). Tokom zimske sezone greju se dva bezena u hotelu Aqua Vista i dva bazena u hotelu Albatros Aqua Park (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti gostima su na raspolaganju: teretana,  stoni tenis, gimnastika , gimnastika u vodi, aerobik, pikado,  razne dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar gosti mogu koristiti u hotelu Albatros Aqua Park .

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.