Call-centar 011 655 78 00

ANASTASIA BEACH HOTEL

ANASTASIA BEACH HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Protaras preko puta Marlita Bey i Marlita Beach. Oko 10 min šetnje od centra Protarasa i oko 65km od aerodorma. 

Opšti podaci

U Anastasia Beach Hotelu gostima su na raspolaganju restoran, à la carte restorani, više barova, bazeni, teretana, aqua park, a za decu tu je dečiji bazen i soba sa video igricama.

U hotelu su 2017. godine renovirani: lobi, pool bar i restoran.

Plaća se: čuvanje dece.

All inclusive koncept traje od 10:30h do 24:00h.

Plaža

Hotel od javne plaže Marlita beach deli ulica. U blizini samog hotela su mnoge javne peščane plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana oko bazena je besplatno, dok se na plaži dodatno plaća.

Smeštaj

Standardna soba: klima uređaj, SAT TV, WiFi internet, sef, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, aparat za brijanje, set za kafu i čaj sa ketlerom, papuče i bademantil. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Plaćaju se: telefon i mini bar (pun po dolasku: sokovi i mineralna voda, drugo punjenje se plaća).

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine koje se služe u glavnom restoranu, sladoled, kolače i kafe u određenim terminima. Piće i sendviči u Waterpark-u.

Hotel poseduje 7  à la carte restorana: kineski, dva mediteranska, dva italianska, meksički, grčki.  i 3 bara.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, uvozna kafa i sladoled, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Napomena: Obavezan dress code u restoranu.

Ostali sadržaji

Parking, telefon, fax, rent-a-car, taxi, servis za pranje i peglanje, lekar na poziv, menjačnica.

Sport i zabava

Bazeni (otvoreni, zatvoreni bazen i dečiji), animacioni program, soba sa video igricama, aqua park, tenis, internet.

Plaća se: osvetljenje za teniski teren.

Spa & wellness

U hotelu se nalazi SPA centar koji poseduje: parno kupatilo, jacuzzi i saunu (gosti imaju pravo na 30 minuta korišćenja jednom nedeljno), unutrašnji bazen i teretanu.

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANASTASIA BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,287" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }