Call-centar 011 655 78 00

Lokacija

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2008. godine, a 2018. godine  ulazi u sastav hotelskog lanca Pickalbatros, tako da je tad u potpunosti renoviran i ponovo otvoren. Ambijent hotela je u orijentalnom stilu. Gostima su na raspolaganju barovi, restorani kao i veliki izbor sadržaja za sport i zabavu.

Za decu tu su mini klub, dva igrališta, dečiji bazen i dečiji meni u restoranu.

Plaža

Hotel ima privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža je podeljena na tri dela:  plaža kod prve lagune sa animacijama i delom za decu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gde je obavezna obuća za kupanje  i treći deo je peščani deo plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 539 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, balkon/terasu.

Standardne sobe su veličine 40-52m².
Deluxe sobe su veličine oko 70m² i imaju deo za sedenje. 
Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 58m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana The Citadel, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani – italijanski, brazilski, riblji i tajlandski. U ponudi je i nekoliko barova. U konceptu su užine, sladoled, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, apoteka, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, bankomat, limuzina.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 4 bazena (3 za odrasle i 1 za decu), 6 jacuzzi-ja na otvorenom, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na vodi, tenis, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju.

Plaća se: internet cafe, Spa centar, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALBATROS CITADEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,278" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }