O nama

Dobrodošli – “Hos Geldiniz”

1 A Travel Green

Dragi gosti,

1 A Travel je turistička agencija sa već dugom tradicijom i uspešno posluje još od 2008. godine, a kao novinu uvodi Green koncept. Naša planeta nam je pružila svoje prelepe predele kao dom, a na nama je da joj uzvratimo tako što ćemo što bolje povesti računa o životnoj sredini. Vođen ovakvom logikom, 1 A Travel tim je uvrstio u svoje poslovanje ekološki koncept, “1 A Travel Green d.o.o.”, kao posebnu celinu. Ovakav sistem ne samo da doprinosi očuvanju prirode, već čini proces rezervacije bržim i lakšim. Zahvaljujući ovakvom konceptu, rezervacija turističkih aranžmana se može izvršiti na zvaničnom sajtu agencije, čime zajedno učestvujemo u smanjenju trošenja papira i drugih prirodnih resursa.

Turistička agencija 1 A Travel već dugi niz godina sa ljubavlju bira najlepše letnje destinacije i hotele za svoje klijente, a celokupna ponuda će biti zastupljena i u Green konceptu. Kao turoperator smo dobro poznati po tome što smo specijalizovani za aranžmane u Turskoj, sa organizovanim čarter letovima. Antalijska i Egejska regija predstavljaju idealna letovališta za porodice, zahvaljujući hotelima koji nude posebne pogodnosti, kao što je kategorija „dvoje dece gratis“, ali i za mlade koji vole da uživaju u letnjim sportovima i raznim drugim aktivnostima. Osim u Tursku, sa nama možete putovati u zemlju Crvenog mora, Egipat, i zaroniti u bistre vode ove egzotične destinacije. Popularni su i aranžmani za prekrasni Kipar, Tunis kao i razna individualna putovanja za Maltu, Istanbul, Emirate, Jordan.

U ponudi turističke agencije 1 A Travel Green nalaze se brojni renomirani hoteli, te je zahvaljujući raznovrsnoj ponudi užitak gostima zagarantovan. Mi pažljivo osluškujemo potrebe naših turista, te u skladu sa tim, iz godine u godinu širimo našu ponudu i ispunjavamo i najzahtevnija očekivanja. Pružamo usluge rezervacije grupnih i individualnih putovanja, avio karata, kao i putnog zdravstvenog osiguranja. Ono što nas čini uspešnim, jeste naš dobro organizovan tim, kao i odlična poslovna saradnja sa partnerima u zemlji i inostranstvu.

Zahvaljujući našem iskustvu, vaši snovi mogu postati stvarnost, potrebno je samo da zaželite.

Vaš 1 A Travel Green d.o.o.

Licenca OTP 85/2020, kategorija A20
Matični broj 21449709