TIA HEIGHTS MAKADI BAY

TIA HEIGHTS MAKADI BAY

28°
30.8°
/
25°
Tia Heights Makadi Bay čine  dva dela koja deli put - Tia (glavna zgrada) i Cascata (sa druge strane ulice). U ponudi ima 816 smeštajnih jedinica od kojih je 474 u Tia a 342 u Cascata delu.

TIA HEIGHTS MAKADI BAY

Tia Heights Makadi Bay čine  dva dela koja deli put - Tia (glavna zgrada) i Cascata (sa druge strane ulice). U ponudi ima 816 smeštajnih jedinica od kojih je 474 u Tia a 342 u Cascata delu. Oba dela imaju svoje bazene i barove. Poznat je po jednom od najvećih otvorenih bazena u Hurgadi (5.400m²).

Za decu tu su bazen, igralište, klub za decu (4-12 godina).

Lokacija

Nalazi se u zalivu Makadi, 25km udaljen od aerodroma a od centra Hurgade 30km.

Opšti podaci

Hotel se prostire na 250.000m² i čine ga dva dela koja deli put - Tia (glavna zgrada) i Cascata (sa druge strane ulice). U ponudi ima 816 smeštajnih jedinica od kojih je 474 u Tia a 342 u Cascata delu. Oba dela imaju svoje bazene i barove. Poznat je po jednom od najvećih otvorenih bazena u Hurgadi (5.400m²).

Za decu tu su bazen, igralište, klub za decu (4-12 godina), mini disko. 

Plaža

Hotel ima jako lepo uređenu plažu (dužina 560m). Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u duboku vodu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 816 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.
Standard Mainbuilding sobe  - u glavnoj zgradi (Tia).
Economy Room Aqua Park area - skromnije sobe u Cascata delu gde je Aqua Park (preko puta hotelskog kompleksa).

Plaća se: room service, telefon, Wi Fi internet, mini bar.

Hrana i piće

Usluga je  All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana - Alaa Al Din (glavni restoran), Caravan (restoran na plaži), 6 a la carte restorana (italijanska kuhinja, morski plodovi, kineska kuhinja, indijska kuhinja, libanska kuhinja i meksička kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi - Dolphin Bar, Caravan Bar, Dockers Bar, Cascata Bar.

Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića i bezalkoholna pića, a' la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, frizer, konferencijska sala, prodavnice, apoteka.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, bazen sa akva parkom, dečiji bazen, 4 terena za tenis, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, stoni tenis. 

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TIA HEIGHTS MAKADI BAY

Aranžman
Period & Trajanje
TIA HEIGHTS MAKADI BAY