STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA

  • NASLOVNA
  • STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA

STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA

28°
30.8°
/
25°
Luksuzni hotel kategorije od 5* predstavlja savršen spoj modernog i elegantnog. Nalazi se u zalivu Soma Bay, poznatom po peščanim plažama. U svojoj ponudi ima 409 smeštajnih jedinica.

STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA

Luksuzni hotel kategorije od 5* predstavlja savršen spoj modernog i elegantnog. Nalazi se u zalivu Soma Bay, poznatom po peščanim plažama. U svojoj ponudi ima 409 smeštajnih jedinica. Gostima su na rasoplaganju nekoliko restorana, bazena i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz dobru hranu i raznovrsne sadržaje. 

Deci su na raspolaganju dečiji bazen i igralište.

Lokacija

Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog i elegantnog. U ponudi ima 409 smeštajnih jedinica različitog tipa. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, karakterističnom za lanac hotela Steigenberger, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz dobru hranu i raznovrsne sadržaje. 

Za decu tu su dečiji bazen i igralište.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 409 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, mini bar, Wi-Fi internet.

Plaća se: room service, telefon.                                                                                                                                                                                                                                         

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana - Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant. 

Plaća se:  sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića u barovima: Safari Lobby Bar & Lounge, Cabana Pool Bar, Aqua Bar Maya Beach Bar i The Shisha, a la carte restorani (besplatni za All Inclusive uslugu). 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Ostali sadržaji

Limuzina, parking, apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, jogu, terene za tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: prostorije za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA

Aranžman
Period & Trajanje
STEIGENBERGER RESORT RAS SOMA