SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA

  • NASLOVNA
  • SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA

SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA

28°
30.8°
/
25°
Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna je izgrađen u arapskom, egipatskom i nubijskom stilu. Nalazi se na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima.

SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna je izgrađen u arapskom, egipatskom i nubijskom stilu. Nalazi se na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima. Cela obala je sastavljena iz više laguna, prilagođenih za kupanje ili uživanje u koralnom grebenu. Ovaj ekskluzivni hotel odličan je izbor i za parove i za porodice sa decom. Gostima su na raspolaganju nekoliko barova, bazeni, Spa centar kao i uživanje u rasličitim sportovima.

Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gde se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.

Lokacija

Nalazi se u centru El Goune, oko 35km od  aerodroma i centra Hurgade.

Opšti podaci

Izgrađen je u živopisnom stilu na 9 ostrva sa lepo uređenim vrtovima, jedinstveni je spoj prirode i modernog i predstavlja idealno mesto za odmor, zabavu, bračno putovanje, boravak sa decom. Ima nekoliko plaža u lagunama. Ekskluzivan, ogroman kompleks hotela u stilu orijentalnog naselja, dizajnirao je svetski poznati arhitekta Michael Graves.

Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gde se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.

Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub i igralište.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koju čini nekoliko laguna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel ima oko 340 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, klima uređaj, SAT TV, digitalni sef, mini bar. 
Porodične sobe su povezane vratima.
Standardne sobe su veličine 38-42m2.

Plaćaju se: telefon, internet, room service.

Hrana i piće

Usluga je All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around” u nekom od hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: uvozna pića, energetska pića, vina, sveže ceđeni sokovi, šampanjac.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, menjačnica, frizerski salon, prodavnice, doktor, rent-a-car. 

Sport i zabava

Hotel ima 2 bazena za odrasle sa slatkom vodom (1 bazen se greje), 3 bazena za decu sa slatkom vodom, klub za decu, jogu, gimnastiku u vodi, Wi-Fi u javnim prostorijama.

Plaća se: internet klub, tereni za razne sportove, casino.

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste fitness centar.

Plaća se: masaže, pilinzi i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA

Aranžman
Period & Trajanje
SHERATON MIRAMAR RESORT EL GOUNA