RIXOS PREMIUM BODRUM

RIXOS PREMIUM BODRUM

19.8°
22.9°
/
14.7°
Rizort Rixos Premium Bodrum nudi 2 bazena na otvorenom i spa centar sa kompletnom uslugom, uključujući organske kozmetičke tretmane, hidromasažnu kadu i teretanu.

RIXOS PREMIUM BODRUM

Rizort Rixos Premium Bodrum nudi 2 bazena na otvorenom i spa centar sa kompletnom uslugom, uključujući organske kozmetičke tretmane, hidromasažnu kadu i teretanu. Aerodrom Bodrum udaljen je 25 minuta vožnje.

Smešteno na privatnom posedu površine 187.000 m², ovo odmaralište nudi jedinstveno uređene sobe sa prozorima od poda do plafona i pogledom na okolne borove šume. Sve sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV i sopstveni balkon.

Hotel Rixos Premium Bodrum nudi izbor sportskih terena uključujući košarkaški, fudbalski i odbojkaški. Gosti se takođe mogu opustiti na časovima joge ili profesionalnog plesa. Najmlađi gosti mogu se zabaviti u velikom "mini-klubu", koji obuhvata prostoriju za bebe, salon za aktivnosti, muzičku sobu i bioskop.

Ovaj rizort uključuje 3 restorana i barove sa različitim konceptima, u kojima se služe lokalni i internacionalni specijaliteti.

Hotel se nalazi na 2 km od rizorta Rixos Premium Bodrum. Centar grada Bodruma sa kafićima i lokalnim prodavnicama udaljen je 10 km.

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, udaljen je oko 10km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003. godine a poslednji put renoviran 2021. godine (renoviran je lobi, lobi bar, atrijum, poslastičarnica, glavni restoran, A la carte restorani, Rixy Kids Club, javne površine oko bazena i na plaži, Spa centar). Zauzima površinu od 187.000m² i sastoji se od glavne zgrade i 42 bloka. Ima ukupno 204 sobe (68 deluxe sobe, 42 premium sobe, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 10 apartmana, 24 superior apartmana, 5 executive sobe, 16 site executive sobe, 11 suite garden executive, 10 suite garden executive sa terasom, kao i 18 vila). Gostima su na raspolaganju glavni restoran (Turquoise), 3 à la carte restorana, Snack restoran, Rixy Kids Club restoran, poslastičarnica, 7 barova, Street food kiosci. Omogućena je takođe priprema odeđene hrane prema zahtevima gostiju.

Za decu je tu Rixy Kids club, mini disco, bioskop i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom EU koja je 2021. proširena i ponton veličine 500m² koji je namenjen samo za odrasle. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Plaća se: paviljoni. 

Smeštaj

Sve sobe imaju set za čaj i kafu, papuče, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom i bezalkoholnim pićima), SAT LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, fen, Internet.

Deluxe sobe sa pogledom na baštu ili na more imaju površinu oko 39m² - 42m² uključujući i balkon. Nalaze se u blokovima u bašti.

Premium sobe sve imaju pogled na more i veličine su oko 52m² zajedno sa balkonom. Nalaze se u blokovima u bašti.

Suite sobe imaju 54m² uključujući i terasu. Ove sobe imaju dve prostorije, spavaću i dnevnu sobu i nalaze se u glavnoj zgradi iimaju pogled na baštu.

Superior Family soba ima površinu od oko 72m², sastoji se iz dugačkog hodnika na ulazu i dve odvojene spavaće sobe sa odvojenim kupatilima i velikim garderoberima. Locirane su u blokovima u bašti.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive All Exclusive  – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu Turquoise prema hotelskim pravilima). Dnevne i večernje užine su dostupne u Snack restoranu People's. Za decu je tu Rixy Kids Club restoran. Gostima su takođe na raspolaganju i 3 a la carte restorana (azijska kuhinja, italijanska i, grčka), 8 barova (Olive Lobby Bar, Neria Beach Bar, Pool Bar, Pier Bar, Patisserie Art Bar, Neria Night Club, Tea Lounge, Pinot Wine House). U koncept su uključena lokalna i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restorani (rezervacija neophodna), nargile, određena uvozna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Prodavnice, doktor, frizer, servis za pranje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava

Rixy aqua park (4 tobogana), otvoreni bazen, poluotvoreni bazen, košarka, odbojka na plaži, tenis, bioskop, uživo muzika, pikado, boćanje, fitness centar, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu besplatno.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, oprema i časovi tenisa i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, soba za rekreaciju, fitness centar, poluotvoren bazen.

Korišćenje Spa centra je limitirano na određen broj gostiju i neophodna je prethodna rezervacija.

Plaća se: masaže, salon lepote, pedikir i manikir i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RIXOS PREMIUM BODRUM

Aranžman
Period & Trajanje
RIXOS PREMIUM BODRUM