PREMIER LE REVE

PREMIER LE REVE

28°
30.8°
/
25°
 Hotel koji je otvoren 2009. godine sa modernim i luksuznim dizajnom u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana. Ističe se kvalitetnim SPA programom. Hotel je samo za odrasle (16+).

PREMIER LE REVE

 Hotel koji je otvoren 2009. godine sa modernim i luksuznim dizajnom u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana. Ističe se kvalitetnim SPA programom. Premier Le Reve je prvi otvoreni hotel u Egiptu koji je namenjen isključivo odraslima. 

Hotel je samo za odrasle (16+).

Lokacija

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smeštajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i Spa program.  Premier Le Reve je prvi otvoreni hotel u Egiptu koji je namenjen isključivo odraslima.

Hotel je samo za odrasle (16+).

Plaža

Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu. Kupanje je moguće sa pontona jer je veliki plićak. Preporučuje se obuća za plažu.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 367 smeštajnih jedinica i sve imaju fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. 

Standard sobe su površine oko 49m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. 
Deluxe sobe su površine oko 49m2, imaju pogled na baštu, bazen i pogled na more.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je Ultra All Inclusive - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, peciva, kolači, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana - Turquoise (glavni restoran), Ossiano Mediterranean Restaurant, Bella Italian (italijanska kuhinja), Society, Miyako (japanska kuhinja), Mandarin (kineska kuhinja) i Little Delhi (indijska kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova - Executive Lounge Bar, Pool Bar, Long Bar i Lobby Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a 'la carte restorani, Executive Lounge Bar i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Ostali sadržaji

Frizer, servis za pranje i peglanje veša, lekar, apoteka, limuzina.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima glavni veliki bazen, bazen sa slanom vodom, dva manja bazena i zatvoreni bazen na petom spratu, stoni tenis, aerobik, odbojku na plaži, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije. Internet je dostupan u javnim prostorijama hotela.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PREMIER LE REVE

Aranžman
Period & Trajanje
PREMIER LE REVE