MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA

  • NASLOVNA
  • MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA

MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA

28°
30.8°
/
25°
Movenpick Resort Spa El Gouna je hotel poznat po vrhunskoj usluzi, odličnoj lokaciji i velikom izboru sportskih aktivnosti. Hotel je otvoren u januaru 1996. godine a poslednji put renoviran 2010.

MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA

Movenpick Resort Spa El Gouna je hotel poznat po vrhunskoj usluzi, odličnoj lokaciji i velikom izboru sportskih aktivnosti. Hotel je otvoren u januaru 1996. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Nalazi se na površini od 200.000m2 i u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica. Hotel se prostire na 9 ostrva i sastoji se od 7 blokova koji imaju od 2 do 4 sprata. 

Deci su na raspolaganju dva bazena, 3 igrališta,  mini klub (5-12 godina) i mini disko.

Lokacija

Nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u januaru 1996. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Zauzima površinu od 200.000m2 i u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica. Hotel se prostire na 9 ostrva i sastoji se od 7 blokova koji imaju od 2 do 4 sprata. Poznat je po vrhunskoj usluzi, velikom izboru sportskih aktivnosti, a može se pohvaliti i dobrom lokacijom.

Za decu tu su dva bazena, 3 igrališta, mini klub (5-12 godina) i mini disko.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1.500m koju čini nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste  ležaljke i suncobrane. Preporučuje se obuća za plažu.

Smeštaj

Kompleks ima 420 smeštajnih jedinica i sve imaju fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV LCD, sef, ketler. Classic sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Deluxe sobe su veličine oko 40m2 i mogu imati pogled na lagunu. 

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je polupansion - doručak i večera i All Inclusive - doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana - El Sayadin, Bua Khao, Lagoon Restaurant & Pool, Oasis Pool Restairant & Bar, Gallery Restaurant & Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi - Ali Baba Oriental Cafe, Breeze Bar i Piazza. U konceptu su užine, čaj, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Italijanski Gallery a' la carte restoran je gostima tokom boravka dostupan jednom besplatno.

Plaća se:
El Sayadin restoran, Breeze Bar, Ali Baba Oriental Cafe, riblji a' la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Konferencijska sala, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat.

Sport i zabava

Hotel ima 3  bazena za odrasle , 2 za decu i dve lagune. Tokom zime se greje dečiji bazen i delimično bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su : tenis, stoni tenis, jutarnja gimnastika, aerobik, odbojka na plaži, pikado, gimnastika u vodi, boćanje, vaterpolo, časovi  plesa.  Wi-Fi internet u javnim prostorijama.

Plaća se:  ronjenje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se_ sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA

Aranžman
Period & Trajanje
MOVENPICK RESORT SPA EL GOUNA