MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

19.2°
22°
/
18°
Miracle Resort Hotel je otvoren 2005. a poslednji put renoviran 2016.godine. raspolaže kapacitetom od 692 sobe.

MIRACLE RESORT HOTEL

Miracle Resort Hotel je otvoren 2005. a poslednji put renoviran 2016.godine. raspolaže kapacitetom od 692 sobe.

U sklopu hotela nalazi se glavni restoran "Turkuaz", 4  restorana (Mexican, Miracolo, Anatolia, Lagos Fish i nekoliko barova.

Za decu tu je mini club (4 - 8 godina), midi club (9 - 11 godina),  teenage club (12 - 16 godina), igralište, otvoreni i zatvoreni bazen.

Lokacija

Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži u regiji Lara, na oko 15km od aerodroma u Antaliji i oko 20km udaljenosti od starog grada.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. a poslednji put renoviran 2016. godine. Prostire na na 135.000m, raspolaže kapacitetom od 692 sobe (425 standardne, 121 porodične, 14 Suite i 11 soba za osobe sa posebnim potrebama).
U sklopu hotela nalazi se glavni restoran (Turkuaz), 4  restorana (Mexican, Miracolo, Anatolia, Lagos i nekoliko barova.

Za decu tu je mini club (4 - 8 godina), midi club (9 - 11 godina),  Teenage club (12 - 16 godina), igralište, otvoreni i zatvoreni bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na svojoj 150m dugoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu i svako gubljenje iste se naplaćuje od strane hotela.

Smeštaj

Sve sobe su opremljene: tepihom, kupatilom sa tuš kabinom, fenom, direktnom telefonskom linijom u sobi,  Wi-Fi internetom, mini barom (dopunjuje se dnevno), TV (satelitski), sefom, centralnom klimom. Sve sobe imaju balkon.

Standard sobe su veličine između 28-34m i većina ima pogled na more. 

Sobe za osobe sa invaliditetom su posebno opremljene i nalaze se u prizemlju.

Connection rooms (Family rooms) se sastoje od 2 standardne sobe spojene vratima. 

Plaća se : room service, telefon.


Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu "Turkuaz" (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). U bašti se služi tradicionalno pecivo, turske raviole i pite u Anatolija restoranu, Doner u "Doner House" restoranu, sladoled, fast food i kolači. U barovima se u okviru koncepta služe domaća bezalkoholna i neka alkoholna pića, topli napici,  restorani se mogu koristiti uz prethodnu rezervaciju 10€ (deci ispod 6 godina nije dozvoljen pristup u restoranima Lagos i Anatolia).

Plaća se: sva premium pića, sva pića u Bridge baru, à la carte restorani, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar (mini market, juvelirnica), pranje veša, frizer, fotograf.

Sport i zabava

Unutrašnji bazen, otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, bazen prilagođen osobama sa posebnim potrebama,  4 teniska terena, dnevne aktivnosti i večernje predstave, dnevne tematske žurke, košarkaški teren, pikado, stoni tenis, fitness program, bilijar, uživo muzika, odbojka na plaži, mini fudbal, mini golf.

Plaća se: oprema i osvetljenje za teren, fudbalski teren, ronilački centar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: spa tretmani, masaže, nega lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MIRACLE RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
MIRACLE RESORT HOTEL