DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

  • NASLOVNA
  • DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

19.3°
22°
/
18°
Delphin Imperial Resort je poznat po svom bogatom sadržaju, odličnim Spa tretmanima i prelepoj plaži.  izgrađen je 2011. godine,  glavna zgrada ima 9 spratova i ima ukupno 798 soba.

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

Delphin Imperial Resort je poznat po svom bogatom sadržaju, odličnim Spa tretmanima i prelepoj plaži.  izgrađen je 2011. godine,  glavna zgrada ima 9 spratova i ima ukupno 798 soba. Za osobe sa posebnim potrebama prilagođeno je 8 soba.

Hotel ima glavni restoran, 9 a' la carte restorana i nekoliko barova kao i poslastičarnicu i diskoteku.

Za decu su tu mini club (4-12 godina), animacije, dečiji bazen, bioskop, igralište, luna park, mini disco.

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 15km od starog grada u Antaliji  i oko 10km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je poznat po svom bogatom sadržaju, odličnim Spa tretmanima i prelepoj plaži. Hotel zauzima prostor od 54.000m2, izgrađen je 2011. godine,  glavna zgrada ima 9 spratova i ima ukupno 798 soba. Za osobe sa posebnim potrebama prilagođeno je 8 soba.

Hotel ima glavni restoran, 9 a' la carte restorana (Tequila, Zuma, Helen, Mia Mensa, La Tapas Imperial, Da Vinci, Lalezar, Teppenyaki i Pescador) i nekoliko barova (Snack, Tulip Lobby bar, Pool bar, Camelot Bar i GQ Puro Bar, Vitamin Bar), kao i poslastičarnicu i diskoteku.

Za decu su tu mini club (4-12 godina), animacije, dečiji bazen, bioskop, igralište, luna park, mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci se ne plaćaju, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Superior soba (oko 35m²): sef, bračni i standardni ležaj, satelitska  LCD TV sa muzičkim kanalima, laminat, mini bar  (dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), fen, centralna klima, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet.

Family soba je površine oko 56m² i sastoji se od dve spavaće sobe (jedna sa bračnim ležajem i sofom i druga sa dva standardna ležaja).

Junior suite je površine oko 45m² : sef, bračni krevet, standardni ležaj i sofa , LCD TV, set za kafu i čaj, WI-Fi internet.

Plaća se:
 telefon, room service ( 06:00h - 01:00h besplatno ) i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Samoposluživanje - izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćni obrok u "Camelot Bar"-u. U konceptu su i užine, turske palačinke, topli napici, kolači i keks, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća.

Plaća se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno, uz obaveznu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, šoping centar (juvelir, koža, market, butik), foto radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, sale za sastanke, besplatan Wi-Fi u lobiju.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, relax bazen, zatvoreni bazen, aqua bazen samo za goste u aqua sobama, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije i programi, bioskop, odbojka na plaži, fitness centar, aerobik, pikado, teniski teren, teniska oprema uz depozit, osvetljenje teniskih terena, pedalina, diskoteka, gimnastika u vodi, step, stoni tenis, TV soba, sef na recepciji.

Plaća se: kuglanje, bilijar, ronjenje, surf, motorizovani vodeni sportovi, igraonica, internet cafe, časovi tenisa i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi (unutrašnji bazen).

Plaća se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela, jacuzzi u Spa centru.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DELPHIN IMPERIAL RESORT HOTEL