CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA

  • NASLOVNA
  • CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA

Resort je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2019. Čini ga glavna zgrada sa 6 spratova. Za decu tu je mini club ( 4-12 god.), teen club ( 13-17 god.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA

Resort je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2019. Čini ga glavna zgrada sa 6 spratova. Hotel raspolaže sa 834 smeštajnih jedinica soba  od kojih je 8 za osobe sa posebnim potrebama. 

Gostima je pored glavnog restorana na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana ( italijanski, turski, ribljii) nekoliko barova (Lobby, Beach, Pool, Veranda, Aspendos, Kids Pool, Detox, Vitamin, Foyer, Disco i Café Turca) i poslastičarnica.

Za decu tu je mini club ( 4-12 god.), teen club ( 13-17 god.), mini disco, mini bioskop, igralište i dečiji bazen sa aqua parkom.

Lokacija

Nalazi se u mestu Kızılot,  oko 50m od svoje plaže, oko 12km od Manavgata, oko 27km od centra Sidea, oko 85km od centra Antalije i oko 80km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Crystal Admiral Resort Suites And Spa zauzima prostor od 50.000m2 od čega bašta zauzima 15.000m2. Resort je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2019. Čini ga glavna zgrada sa 6 spratova. Hotel raspolaže sa 834 smeštajnih jedinica soba  od kojih je 8 za osobe sa posebnim potrebama.
Gostima je pored glavnog restorana na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana ( italijanski, turski, ribljii) nekoliko barova (Lobby, Beach, Pool, Veranda, Aspendos, Kids Pool, Detox, Vitamin, Foyer, Disco i Café Turca) i poslastičarnica.

A la carte restoran se može rezervisati besplatno za sve goste koji ostaju duže od 4 noćenja.
Radno vreme a la carte restorana je od 18.30-20:00 i 20-21:30.
Riblji restoran se dodatno naplaćuje.

Za decu tu je mini club ( 4-12 god.), teen club ( 13-17 god.), mini disco, mini bioskop, igralište i dečiji bazen sa aqua parkom.

Plaža

Hotel ima svoju 250m dugu peščanu plažu, od koje je udaljen samo 50m, a do koje se dolazi podzemnim prolazom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Smeštaj

Standardne sobe su veličine 35m² i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar (dopunjuje se bezalkoholnim pićima), sef, telefon u sobi i kupatilu, tuš, fen. Većina soba ima balkon. Sobe mogu imati pogled na kopno ili bočni pogled na more.

Duplex Family sobe su veličine 55m² sastoje se od dve sobe i jednog kupatila i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, tuš, fen. 

Honeymoon sobe su veličine 48m² sastoje se od jedne sobe sa jacuzzi-jem i jednog kupatila i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, fen. 

Junior suite sobe su veličine 50m² sastoje se od jedne sobe, dnevnog boravka i jednog kupatila. Imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, kada, fen.

Plaća se:
room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultimate All Inclusive - izbor više jela po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu: doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U koncept su još uključeni jednom u toku boravka određeni à la carte restorani, tursko pecivo, turske palačinke, keks i kolači tokom dana, sladoled u određeno doba dana kao i razne užine.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, a la carte restorani uz rezervaciju (deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz), nargile u kafeu, Wine house.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, kongresni centar do 2.500 mesta.

Sport i zabava

Hotel poseduje 4 otvorena bazena, aqua park sa 4 tobogana, 2 otvorena dečija bazena, zatvoreni bazen i zatvoreni bazen za decu,  Wi-Fi (lobi, sobe i javni prostori, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski teren, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitness centar, vaterpolo, akvarobik, aerobik, strečing, pikado, mini golf, vazdušna puška, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, diskoteka.

Plaća se: internet kutak (uz prethodnu rezervaciju), kompjuterske i video igre, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna,  parna soba, jacuzzi.

Plaća se: Spa centar, Spa bazen, masaže, piling, razni tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA

Aranžman
Period & Trajanje
CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES AND SPA