AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

  • NASLOVNA
  • AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

28°
30.8°
/
25°
Hotel se sastoji od nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova i raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine.300m²), nekoliko barova i a la carte restorana

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

Hotel se sastoji od nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova i raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko barova i a la carte restorana. Hotel je pogodan za goste svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.

Za decu tu su bazen, dečiji klub (4-7 godina), igralište.

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u avgustu 2019. godine, u ponudi ima 392 smeštajne jedinice raspoređene u nekoliko zgrada koje imaju od 3 do 5 spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama sa decom kao i svim ljubiteljima sportova na vodi.

Za decu tu su dečiji klub (4-7 godina), igralište, bazen.

Plaža

Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m, gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom a jedan deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Smeštaj

Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.
Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.
Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta. 


Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive - rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje - izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Elements (glavni restoran), Zeina (orijentalna kuhinja), Chopsticks (azijska kuhinja) i Luca Toni (italijanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova - Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Sunny Beach Bar, Pirates Bar, London Pub, German Beer Garden, 3 Monkeys Bar i Sky Lounge. U koncept su uključeni sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u periodu 00:00-10:00, nargila i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizerski salon, apoteka, doktor, servis za pranje veša, limuzina, prodavnice.  

Sport i zabava

Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe, dečiji bazen sa mini aqua parkom, teretana, stoni tenis, odbojka, teren za tenis, Wi Fi internet, razne animacije, dnevna i večernja animacija.

Plaća se:
osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima je u okviru Spa centra na raspolaganju korićšćenje teretane besplatno.

Plaća se: 
sauna, parno kupatilo, masaže kao i svi tretmani za negu tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK

Aranžman
Period & Trajanje
AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUAPARK