ALBATROS WHITE BEACH RESORT

ALBATROS WHITE BEACH RESORT

28°
30.8°
/
25°
Odlični sadržaji za decu preporučuju ovaj hotel porodicama sa decom (dečiji bazeni, mini klub, tobogani, igralište, mini disko).Otvoren je u martu 2016.

ALBATROS WHITE BEACH RESORT

Odlični sadržaji za decu preporučuju ovaj hotel porodicama sa decom (dečiji bazeni, mini klub, tobogani, igralište, mini disko).

Otvoren je u martu 2016. godine, dok se nalazi na oko 5km od nove marine u Sakali i oko 3km od aerodroma.

Lokacija

Nalazi se u Memši, oko 5km od nove marine u Sakali i oko 3km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u martu 2016. godine. Zauzima površinu od oko 81.000m2, čini ga petospratna zgrada u obliku potkovice i u ponudi ima 473 smeštajne jedinice. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena za decu i odrasle, restorani i barovi. Zbog velikog izbora sadržaja za decu, hotel se preporučuje porodicama sa decom. 

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), 4 dečija bazena sa 16 tobogana, igralište i mini disko.

Plaža

Hotel je na svojoj, jako lepoj peščanoj plaži dužine 150m sa zonom plitke vode. Na plaži postoji i ponton koji vodi u dublju vodu, nema koralnog grebena.  Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel ima 473 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen, terasa/balkon/prozor od poda do plafona, Wi-Fi internet.
Standardne sobe su veličine oko oko 40m2, Imaju pogled na baštu, bazen, delimično i direktno na more. 
Junior suite oko 70m2, sastoji se od spavać sobe i dnevnog boravka, soba ima i jacuzzi.

Plaća se: telefon, mini bar i room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana - Soprano, L' Asiatique, Saffron i Wow. Gostima su na raspolaganju i barovi - Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar i Beach Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, pića posle ponoći i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Hotel ima 6 bazena - 2 za odrasle i 4 bazena za decu sa ukupno oko 16 tobogana za uzrast 4-12 godina, vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojku na plaži, teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku, večernji program, Wi-Fi  internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALBATROS WHITE BEACH RESORT

Aranžman
Period & Trajanje
ALBATROS WHITE BEACH RESORT